Schoolabonnement

banner

Schoolabonnement

productkaart1
Komt de staffel voor uw school heel onvoordelig uit? Wij denken graag met u mee. U kunt ons bellen op: 088-7120340.

Graag verwelkomen wij uw school of organisatie als nieuwe abonnee van Samsam! 
De magazines Samsam Junior (24 pagina’s / groep 5 en 6) en Samsam (28 pagina’s / groep 7 & 8) verschijnen vijf keer per schooljaar. De magazines zijn bedoeld voor de leerlingen; de leerkracht ontvangt de bijbehorende lesbrief met Nieuwsbegrip- en burgerschapsopdrachten op papier. Tussen het verschijnen van de nummers door ontvangt de leerkracht nog eens vijf extra lesbrieven per mail, gebaseerd op de actualiteit. Het aanvragen van een abonnement bestaat uit drie stappen:

STAP 1 - aanmelden: Vul het aanmeldformulier in. Klik op opslaan; u ontvangt automatisch een verificatie e-mail (LET OP: deze mail kan in uw spam terecht komen).

STAP 2 - bevestigen: Open de verificatie e-mail en klik op de link; u ontvangt per mail uw unieke  ID-nummer. Het e-mailadres is het wachtwoord. 

STAP 3 - beheren: Log in met uw ID-nummer en maak de aanvraag compleet door de klassen toe te voegen. 

Bij het aanvragen van het abonnement gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier de algemene voorwaarden.

button_abo_nemen_links

Als uw school of organisatie een abonnement op Samsam heeft, kunt u zelf uw gegevens beheren. U kunt bijvoorbeeld het aantal exemplaren of de mailadressen van de groepsleerkrachten wijzigen. Om uw gegevens te beheren logt u hier in:

button_wijzigen_links_blauw

Inloggegevens vergeten? Mail naar info@samsam.net (vermeld de naam van uw school en het postadres) of bel tijdens kantooruren naar +31 (0)88-7120340. 

Wilt u samen met uw klas kennismaken met Samsam? Vraag hier uw een proefpakket aan. U ontvangt 25 exemplaren van het meest recente nummer van Samsam of Samsam Junior met de bijbehorende lesbrief met Nieuwsbegrip- en burgerschapsopdrachten. Om uw beeld compleet te maken, doen wij er ook een paar eerder verschenen nummers bij.
Klik hier om een proefpakket aan te vragen.