Disclaimer

banner

Disclaimer

De inhoud op samsam.net en haar andere domeinen worden verondersteld betrouwbaar te zijn. Toch kan samsam en/of de stichting NCDO niet garanderen dat alle informatie volledig of juist is. Dit geldt met name voor bijdragen die door derden op deze website worden geplaatst

Hoewel de redactie van samsam haar best doet om ervoor te zorgen dat de sites die je via www.samsam.net kunt bezoeken van hoge kwaliteit zijn, zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites.

Als er schade ontstaat, welke schade dan ook, door jouw bezoek aan de websites van samsam, dan kan je ons daar niet de schuld van geven.

Gegevens die op de domeinen van samsam voorkomen, mogen niet zonder toestemming van de redactie worden gebruikt, behalve voor persoonlijk gebruik zoals werkstukken of spreekbeurten. Dan is het natuurlijk wel leuk als je samsam als bron noemt.

Privacy statement
Samsam gaat uiterst zorgvuldig om met jouw persoons- en/of schoolgegevens voor zover die bij ons bekend zijn. Wij houden ons aan de regels die in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) staan en aan de Telecommunicatiewet.

Wat mag/moet jij?
Op de website van samsam hoef je jouw naam, woonplaats, enz. niet in te voeren. Ook niet als daarom wordt gevraagd. Je hebt zelf de keuze of je jouw gegevens wilt invoeren en/of publiceren.
Wanneer je persoonsgegevens op de site plaatst, kan je wel makkelijk via de zoekfunctie jouw bijdragen vinden.

Als je wilt weten welke persoonsgegevens er van jouw op deze website staan, als je persoonsgegevens wilt corrigeren en als je persoonsgegevens wilt laten wissen, of als je vragen hebt over de manier waarop samsam met jouw persoonsgegevens omgaat, kun je een bericht sturen naar de redactie.

Inhoudelijke informatie
De informatie, verhalen, bijdragen, foto's, video's enzovoorts die door jou op deze website worden geplaatst, worden beoordeeld door samsam en kunnen ten alle tijden worden gewijzigd en/of verwijderd. Bij deze beoordelingen houdt de redactie ook rekening met de regels van fatsoenlijk (web)gedrag. Dat wil zeggen dat opmerkingen die -ter beoordeling van de redactie- racistisch, seksueel, gewelddadig en/of beledigend zijn worden gewist.