Overslaan en naar de inhoud gaan
Interview

Mijn vader is beroemd

Hoe is het als je een beroemde vader hebt? Deze drie kinderen vertellen.
"Mijn vader is een held!"
Wineke Onstwedder

Indonesië

Kiki (10): “Mijn vader is brandweerman en iedereen kent hem. Laatst stond de rubberfabriek in brand. Mijn vader heeft twee dagen en twee nachten geblust. De brand kwam op het journaal en mijn vader werd geïnterviewd. Iedereen in de buurt en alle kinderen op mijn school hadden het gezien. De mensen hebben het er nog steeds over.”

Amsterdam, Nederland

Nina (11): "Mijn vader speelt in tv-series, zoals SpangaS. Als hij me van school haalt, vragen kinderen soms een handtekening. Dan sta ik heel lang te wachten." 

Nina is de dochter van acteur Kenneth Herdigein. Ze vertelt: "Soms willen kinderen een handtekening."
"Soms willen kinderen een handtekening." Wineke Onstwedder

Amsterdam, Nederland

Nuala (11): “Twee jaar geleden kreeg mijn moeder een relatie met Kleine Viezerik, de rapper. Hij is de vader van mijn halfbroertje. Kleine Viezerik is mijn stiefvader, maar ik noem hem gewoon papa. Mijn eigen vader ken ik niet. Ik heb er altijd van gedroomd dat ik een beroemd iemand zou kennen en nu is dat zo.”

"Het was wel even wennen dat iedereen altijd zijn handtekening vraagt of met hem op de foto wil. Want dan moet ik steeds wachten."
"Het was wel even wennen dat iedereen altijd zijn handtekening vraagt of met hem op de foto wil. Want dan moet ik steeds wachten." Wineke Onstwedder

Plaats als eerste een reactie