Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertorial

Duurzaam en gezond eten

Van voedsel krijg je energie die je goed kunt gebruiken om te leren op school, te spelen, te sporten, te groeien en zelfs om te slapen. Over eten is veel te vertellen. Daarom vind je een extra krant over dit onderwerp bij Samsam.

Duurzaam en gezond eten

Welke reis maakt het eten over de wereld voordat het op je bord belandt? Wat is nou eigenlijk gezond of ongezond? Die vragen worden in de speciale krant van het Voedingscentrum beantwoord. Je leest alles over de Schijf van Vijf, een hulpje bij het kiezen van gezond eten. Maar ook over duurzamer eten door andere keuzes te maken die beter zijn voor het milieu. En je vindt er heerlijke recepten. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.kidsweekindeklas.nl/voedingscentrum

Het Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is een organisatie die informatie geeft over gezond, veilig en duurzaam eten. Kijk op www.voedingscentrum.nl/9-13jaar voor meer informatie die speciaal voor jou gemaakt is.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.