Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertorial

Save the Children’s Foute Kersttruiendag

Voor kinderen die opgroeien in een oorlogsgebied of in armoede is de kerstperiode niets om naar uit te kijken. De bijzondere tijd van lichtjes en kerstbomen tovert hun honger, kou, eenzaamheid en angst niet weg. Hoewel… jij kunt hen helpen!

Hulporganisatie Save the Children organiseert op 13 december Foute Kersttruiendag. Duizenden mensen in het hele land trekken deze dag hun foutste kersttrui aan om geld in te zamelen voor kinderen in nood. Een sponsorloop organiseren, cupcakes verkopen, lege flessen ophalen: alles kan! Met de opbrengst brengen we kinderen die alleen zijn samen met hun familie en zorgen we voor maaltijden, warme kleding en onderdak. Ook jij kunt dus een heldendaad verrichten in je foute kersttrui!

Voor de leukste, gekste en heldhaftigste dag van het jaar hoef je alleen maar samen met je klas, school, familie of in je eentje een actie te bedenken en ervoor te zorgen dat iedereen Save the Children’s Foute Kersttruiendag in de agenda heeft staan op vrijdag 13 december. En Komt deze datum niet uit? Geeft niks! Kies dan gewoon een andere dag voor je heldendaad. Doe mee, want: een echte held verzamelt geld!

Meld je aan!

Wil je meedoen? Meld je aan en ontvang een gratis inspiratiepakket boordevol informatie en ideeën voor Save the Children’s Foute Kersttruiendag op 13 december: www.savethechildren.nl/held

Plaats als eerste een reactie