Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertorial

Als ik later groot ben – KiKa

Astronaut, piloot, juf of brandweerman? Wat wil jij later worden? Ieder kind heeft dromen en ambities. Een ziek kind zal eerst beter moeten worden om die dromen waar te kunnen maken. Daar vraagt KiKa aandacht voor met de voorlichtingscampagne ‘Als ik later groot ben’.
  • 15 februari 2023
  • Door KiKa

De campagne wordt op 15 februari gelanceerd. Dan is het Wereld Kinderkankerdag en wordt er wereldwijd stilgestaan bij kinderen en hun gezinnen die zijn getroffen door deze ziekte. Met deze campagne vraagt KiKa aandacht voor het feit dat zorgeloos groot worden niet voor iedereen vanzelfsprekend is. En dat het belangrijk is om stil te staan bij wat sommige leeftijdsgenootjes doormaken. Want wist je dat jaarlijks bijna 600 kinderen in Nederland kanker krijgen?  


Bekijk de video hieronder. 


Meer leren over kinderkanker? 
Wil jij met jouw klas meer leren over kinderkanker en beter begrijpen wat zieke leeftijdgenootjes doormaken? Onze KiKa gastdocenten komen graag langs bij jou op school voor een gratis gastles. Ga naar kika.nl/voorlichting en vraag de gastles aan! 

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.