Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuws

Samsam & Kidsweek in de Klas op de NOT

Wij verheugen ons op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) die van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Wij zijn hier ook met Kidsweek in de Klas en Samsam te vinden. Kom je bij ons langs? Een bezoek aan de NOT is geheel gratis.

Kom gratis Scoops Speurspel ophalen én maak kans op een goodiebag tijdens de NOT!

Iedereen die onze stand bezoekt kan daar gratis Scoops Speurspel ophalen! Leuk om met de hele klas te spelen, en er zijn prijzen mee te winnen. De uitdaging: de gloednieuwe Kidsweek ligt klaar om gedrukt te worden, maar Scoop is het wachtwoord vergeten van de drukpers om de krant te laten drukken en te versturen. Lukt het jouw leerlingen om binnen 45 minuten het wachtwoord te achterhalen en de drukpers aan de praat te krijgen? Inclusief lesinstructie, antwoordblad en opdrachten.

Daarnaast delen we dit jaar aan alle bezoekers van onze stand een themakalender voor 2023 uit, met leuke lesideeën. Als klap op de vuurpijl krijgen de eerste 20 bezoekers aan onze stand een gratis goodiebag bomvol leuke producten van Kidsweek in de Klas en Samsam cadeau. Kom dus gezellig bij ons langs!

Kom naar onze kennissessies

Omschrijving

 • Wil je meer weten over methodes om begrijpend lezen en wereldoriëntatie in samenhang met de actualiteit te behandelen? 
 • Wil je meer weten over het behandelen van de actualiteit met methodes voor begrijpend lezen en wereldoriëntatie?
 • Heb je vragen over het behandelen van alle bouwstenen voor burgerschap?
 • Of heb je vragen over:
  • Burgerschap op school
  • Het vergroten van het leesplezier 
  • Omgaan met meertaligheid in de klas
  • Vakoverstijgend lesgeven
  • De meerwaarde van rijke teksten
  • Lesideeën rondom dyslexie
  • Of … iets heel anders?

Breng dan een bezoekje aan onze stand! We vertellen je graag meer over wat we doen en beantwoorden je brandende vragen. Ook zijn we hartstikke benieuwd naar jullie verhalen uit de praktijk.  

Tijdens de NOT zullen we enkele kennissessies op de stand geven, korte presentaties van 15 tot 30 minuten waarin we de bezoekers meenemen in de methodes en prikkelende stellingen bespreken. Hier volgt snel meer informatie over!

Over de NOT

Voor wie – Professionals in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, de kinderopvang en buitenschoolse opvang 
Wanneer – Dinsdag 24 januari t/m zaterdag 28 januari 2023, kijk hier voor alle openingstijden.
Locatie – Jaarbeurs, Utrecht – stand 01.A046, in Kinderboekenland
Aanmelden – Is gratis, verzeker jezelf van een plek via deze link: www.samsam.net/not

Samsam Kidsweek in de Klas NOT spel

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.