Overslaan en naar de inhoud gaan
Win

Winactie: Hoe (niet) technisch is jouw juf of meester?

Laat de redactie van Samsam weten hoe (niet) technisch jouw juf of meester is en win een boekenpakket voor in de klas én een bezoekje van journalist Karin!

Van 16 t/m 20 mei is de Week van Burgerschap. Het thema dit jaar is technologisch burgerschap. En nu vragen wij ons af: is jouw juf of meester een beetje technisch, of juist een enorme kluns? Leg het vast voor de redactie van Samsam en wie weet wint jouw klas dan een pakket bomvol te gekke boeken én komt journalist Karin in de klas vertellen over hoe ze al die mooie verhalen voor Samsam maakt.

Hoe doe je mee?

  • Laat ons zien hoe (niet) technisch jouw juf of meester is. Maak een foto(strip), een filmpje, tekening, poster of iets anders leuks en deel die met de redactie van Samsam!
  • Stuur vóór 13 juni 2022 je inzending naar info@samsam.net. Je krijgt per mail bevestiging van je deelname.
  • Eind juni wordt de uitslag bekend gemaakt. De uitslag wordt bekend gemaakt per mail en de resultaten delen we graag op social media.

Veel succes en plezier, we zien jouw inzending graag tegemoet!

Winactie Gezond Samsam 2022

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt enkel gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is enkel zichtbaar voor de redactie.